upplev omnipoint

Prisbelönt app med över fem miljoner användare världen över

Att använda Omnipoint ska vara både enkelt och spännande. Med vår app ser du video och stillbild i realtid, du larmar av ditt hem från distans och lampor kan tändas och släckas med ett knapptryck. Precis lika enkelt är det att öppna garageporten eller höja och sänka temperaturen. Fungerar för iPhone, Android, läsplattor smarta klockor samt givetvis för PC och Mac.
TESTA VÅR APP

DET SMARTA HEMMET

Kliv in i framtiden

Mer än bara trygghet

Omnipoint är så mycket mer än bara ett hemlarm. Vi har adderat mängder av funktioner för att underlätta i din vardag. Höj och sänk temperaturen, öppna garageporten, tänd eller släck dina lampor. Antingen automatiskt baserat på dina egna användarscenarion, eller när du vill genom att använda vår prisbelönta app.

KOM IGÅNG

DET SMARTA FÖRETAGET

Förenkla vardagen som företagare

För företagaren som vill ha både kontroll och sinnesro

Omnipoint ger företagaren mer än enbart trygghet. Våra lösningar är särskilt framtagna för att dessutom ge dig en ökad affärsnytta. Se hur många som besökt ditt företag, få information om öppning eller stängning skett för tidigt eller sent. Generera en engångskod så att du kan ta emot leveranser även om du inte är på plats.
TESTA VÅR APP

DIGITALA LÅS

Lägg nycklarna i byrålådan

Det digitala låset är här.
Perfekt för både hem och företag.

Med ett digitalt lås tar du ditt hem eller företag till nästa nivå. Lås eller lås upp på distans genom vår app. Komplettera med dörrklockskamera för att se vem som ringer på din dörr.
UPPLEV FRIHETEN

Riktigt bra! Jag älskar appen. Mitt hem har aldrig varit säkrare än nu. Jag som sitter i rullstol har nytta av panikknappen som gör att jag kan kalla på hjälp hos familj och vänner om olyckan är framme. Det bästa systemet till ett resonabelt pris. Om du inte har detta larmsystem så har du inte marknadens bästa system. Jag valde det för att jag ville ha bästa skyddet till en överkomlig kostnad. Det finns inget bättre alternativ.”

Richard L. – Maj 16, 2018

Kund Blekinge

“Jag fick precis mitt larmsystem installerat. Jag får notifikationer på min smartphone. Installationen gick snabbt och sköttes professionellt. Installatören var otroligt kunnig och väldigt trevlig. Appen är användarvänlig och jag känner mig redan tryggare. Detta är ett av de bättre besluten jag någonsin tagit.”

Sandra T. – April 30, 2018

Kund Karlstad

“Jag älskar systemet. Jag är helt ny inom detta och har aldrig haft ett larmsystem tidigare. Denna app är väldigt användarvänlig.”

Dean L. – Maj 31, 2018

Kund Umeå

“Larmsystemet har allt som jag förväntade mig och mer därtill. Jag skulle rekommendera detta till personer som är på jakt efter ett högklassigt säkerhetssystem till ett bra pris.”

Jasmine H. – April 28, 2018

Kund Nacka

“Detta är ett fantastiskt larmsystem. Det får mig att känna mig trygg och säker både när jag är hemma och ute.”

Patricia S. – Mars 22, 2018

Kund Vallentuna

“Larmsystemets app har gjort min fru jätteglad! Nu behöver vi inte oroa oss om det är larmat eller ej. Väldigt enkel och logiskt app som fungerar intuitivt.”

Sven D. – April 5, 2018

Kund Limhamn