“Väldigt lätt att använda. Jag älskar hur jag kan kontrollera mitt säkerhetssystem med lampor, lås och termostat. Min favoritfunktion är att man kan ställa in egna användarscenarion. Med ett knapptryck kan jag låsa dörren, larma på och släcka mina lampor.”

Anders M. – Mars 27, 2018
Kund Gävle

Riktigt bra! Jag älskar appen. Mitt hem har aldrig varit säkrare än nu. Jag som sitter i rullstol har nytta av panikknappen som gör att jag kan kalla på hjälp hos familj och vänner om olyckan är framme. Det bästa systemet till ett resonabelt pris. Om du inte har detta larmsystem så har du inte marknadens bästa system. Jag valde det för att jag ville ha bästa skyddet till en överkomlig kostnad. Det finns inget bättre alternativ.”

Richard L. – Maj 16, 2018

Kund Blekinge

“Jag fick precis mitt larmsystem installerat. Jag får notifikationer på min smartphone. Installationen gick snabbt och sköttes professionellt. Installatören var otroligt kunnig och väldigt trevlig. Appen är användarvänlig och jag känner mig redan tryggare. Detta är ett av de bättre besluten jag någonsin tagit.”

Sandra T. – April 30, 2018

Kund Karlstad

“Jag älskar systemet. Jag är helt ny inom detta och har aldrig haft ett larmsystem tidigare. Denna app är väldigt användarvänlig.”

Dean L. – Maj 31, 2018

Kund Umeå

“Larmsystemet har allt som jag förväntade mig och mer därtill. Jag skulle rekommendera detta till personer som är på jakt efter ett högklassigt säkerhetssystem till ett bra pris.”

Jasmine H. – April 28, 2018

Kund Nacka

“Detta är ett fantastiskt larmsystem. Det får mig att känna mig trygg och säker både när jag är hemma och ute.”

Patricia S. – Mars 22, 2018

Kund Vallentuna

“Larmsystemets app har gjort min fru jätteglad! Nu behöver vi inte oroa oss om det är larmat eller ej. Väldigt enkel och logiskt app som fungerar intuitivt.”

Sven D. – April 5, 2018

Kund Limhamn

“Ett ord. Sinnesro. Jag har under fyra år bara haft ett enda problem och det var när appen trodde att garagedörren var öppen trots att den var stängd. Rekommenderas till personer som håller på att välja bland olika larmsystem.”

Ken P. – Mars 25, 2018

Kund Malmö

“Jag gillar hur snabbt det går att larma av och på. Jag tycker också om att om vi skulle glömma att stänga någon dörr eller fönster så är det enkelt att se vad som är öppet i appen. Jag älskar att man kan välja vilka typer av notifikationer man ska få samt att man får påminnelser om att larma på om man lämnat huset utan att larma.”

Anonym användare – Mar 30, 2018

Kund Södertälje

“OTROLIGT älskar att ha tillgång till lås och kamera etc! Oavsett var jag är! Väldigt lätt att förstå.
Lätt att skräddarsy notifikationer i telefonen.
Älskar detta system.”

– Gunilla C. – Juni 14, 2018

Kund Stockholm

Uppskattar du Omnipoints tjänster? Dela med dig av dina upplevelser på vår Facebook-sida.

Facebook

Låt oss hålla kontakt. Följ oss i social medier.