Om Omnipoint

Omnipoint är Sveriges nya leverantör av trygghetslösningar för det smarta hemmet. Vi är certifierade inom säkerhetslösningar och erbjuder larmtjänster för hem, företag och bostadsrättsförening.

Verksamheten är ägarledd och startades 2017 med målsättningen att bli en ledande aktör inom lösningar för det smarta hemmet.

Teknik & trygghet för det smarta hemmet

Med molnbaserad och prisbelönt teknik erbjuder vi våra kunder larmtjänster av yttersta kvalité. Vi kombinerar video- och brandövervakning i realtid, ständigt tillgänglig larmcentral för professionella bedömningar av ärenden samt en app för monitorering och styrning av hela systemet.

Utöver grundläggande funktioner så som inbrotts- och brandskydd, trådlösa sensorer samt möjlighet att larma av och på via vår app, så erbjuder vi även en rad olika tjänster för att göra ditt hem ännu smartare. Med Omnipoint framtidssäkrar du din trygghetslösning.

Noga utvalda partners för att garantera din trygghet

För att erbjuda bästa möjliga service och kvalité har vi valt att samarbeta med några av marknadens mest erfarna och kompetenta aktörer.
Hela leverantörskedjan är noggrant kvalitetskontrollerad av våra säkerhetsexperter, allt för att leverera en lösning som möjliggör för människor att känna sig trygga i sin vardag.

 

Omnipoint & det smarta hemmet

År 2020 kommer fler än 230 miljoner hushåll världen över vara uppkopplade. Vid tidpunkten beräknas det totala marknadsvärdet uppgå till 41 miljarder USD, samtidigt som över 30 miljarder produkter på något sätt kommer vara uppkopplade mot internet.

I Sverige drivs utvecklingen av flera faktorer, där digitaliseringstakt, mottaglighet för ny teknik samt en av världens absolut högsta internetpenetrationer är avgörande för att koppla upp de svenska hushållen.

Med teknik i världsklass kombinerat med fokus på människors trygghet hjälper Omnipoint sina kunder att ta steget in i den digitala världen.

Det smarta hemmet är här för att stanna – följ oss i sociala medier för att få den senaste informationen om hur teknik och trygghet går hand i hand.

Täckningsinformation

Larmsystem från Omnipoint fungerar i hela Sverige, men installationstiden kan variera. Kontakta oss för mer information om vad som gäller på din ort.

Kontrollera din leveranstid

Fyll i din kontaktinformation nedan så återkommer vi med information gällande leveranstiden på din ort.

Välkommen att kontakta oss för mer information.
Telefonnummer, växel: 08-550 068 88

För frågor gällande våra tjänster
Telefon, kundservice: 08-550 068 88

Frågor gällande ekonomi
E-post: faktura@omnipoint.se

För presskontakt samt övriga frågor
info@omnipoint.se