Villa, radhus eller parhus

Vårt hemlarm skyddar din villa, ditt radhus eller parhus med den senaste tekniken, och har dessutom stöd för mängder av funktioner som gör ditt hem ännu smartare. Inbrottslarm och brandvarnare är direktkopplade till vår larmcentral, och givetvis ingår fria utryckningar vid larm. Våra larmdekaler placeras med fördel på en väl synlig plats för att avskräcka eventuell inkräktare samtidigt som du håller koll på din bostad genom vår app. Med hemlarm från Omnipoint känner kan du känna dig trygg, och dessutom finns mängder av tillval för den som vill göra sitt hem ännu smartare.

Lägenhet

Att skydda sin lägenhet mot brand och inbrott är precis lika viktigt som att skydda sin villa eller sitt fritidshus. Med larm från Omnipoint är både brandskydd och rökdetektorer uppkopplade till larmcentral, något minskar risken för att branden sprids i huset. Med våra tillvalsprodukter kan larmet skräddarsys efter ditt hem, och du kan enkelt hålla koll på din bostad genom vår app.

Fritidshus

Ditt fritidshus är en del av ditt hem och kan via vårt system utrustas med precis samma skydd dom ditt ordinarie boende. Med rätt val av produkter kan du styra både lås, larm och värme på distans - givetvis i samma app som din huvudsakliga bostad. Ett populärt tillval för fritidshuset är en vattendetektor som ger dig möjlighet att upptäcka vattenläckan i tid. Därmed förhindrar du kostsamma skador i ditt hem.

Smarta hemlarm för alla typer av boenden

Vill du veta mer? Få kostnadsfri rådgivning av våra säkerhetsexperter!